Rólunk

Mi a Mambánál igyekszünk szinte  e-rollerhez alkatrészt biztosítani itt Debrecenben! Fő vezérvonalunk a Mamba termékek, de üzletünkben több vendég márkával is találkozhatsz. 

Többek között Xiaomi, Segway és ETWOW modellek.

Természetesen mint független márkaszerviz működünk, így bátran hozz bármilyen e-rollert, ha tudunk alkatrészt hozzá igyekszünk mihamarabb megoldani a problémát.

Értékesítési csapatunk eladott rollerei után helyszíni szerviz garanciát vállal, mely által a garanciás szerviz idő jócskán kisebb mint más nagyáruházakban. Nálunk nincs lehetetlen, így ha olyan termékre van szükséged, amit nem tudunk azonnal a rendelkezésedre bocsájtani, akkor igyekszünk beszerezni neked.

Nagyon fontos elvárás a részünkről, hogy csak olyan márkákat helyezzünk a kínálatba, amelyeknek stabil magyarországi alkatrész háttere van, és az esetlegesen felmerülő garanciális problémákat, alkatrészellátást és extra felszerelések beszerzését is zökkenőmentesen tudjuk intézni.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nem véletlenül felkapott és közkedvelt jármű az e-roller, hiszen nagyon könnyen és gyorsan jutunk el a kitűzött célhoz. Jól kombinálható más közlekedési eszközzel (pl.: autó, tömegközlekedés), illetve nagyon népszerű a hobbi célú felhasználása is, és mindezt teljesen füstmentesen tudjuk megtenni.

Ha érdekel a rollerezés világa, gyere be hozzánk és kérd ki Szakértőink véleményét és legyél te is a Mamba közösség tagja!